COL·LEGIACIÓ

DESCARREGAR AQUÍ EL FORMULARI COMPLEMENTARI PER A LA INSCRIPCIÓ

 

Tots els i les dietistes-nutricionistes exercents a les Illes Balears tenen l'obligació d'adherir a una assegurança de responsabilitat civil. El Col · legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears juntament amb el Consell General de Col · legis de Dietistes-Nutricionistes d'Espanya t'ofereix la possibilitat d'adherir-te a una assegurança de responsabilitat civil (SRC) dissenyat especialment per al nostre col · lectiu. Per donar-te d'alta has de fer a la web específicament dissenyada per a aquest fi http://d-n.esbroker.es/

Els dietistes-nutricionistes associats o col · legiats fora de les Illes Balears i eventualment exerceixin a la Comunitat Autònoma, hauran de notificar mitjançant l'enviament del formulari de "NOTIFICACIÓ D'ACTIVITAT" per no col · legiats, amb almenys 15 dies d'anterioritat a l'inici de la mateixa. Seu activitat estarà legalment reconeguda, una vegada rebi la notificació pertinent per part del Col · legi.

Els dietistes-nutricionistes col · legiats com a no exercents i que iniciïn activitat professional per a la qual els faculta el seu títol de Diplomat o Graduat en Nutrició Humana i Dietètica, hauran de notificar mitjançant l'enviament del formulari de "INICI D'ACTIVITAT" per no exercents a la seu del Col · legi en un termini màxim de 15 dies a partir de l'inici d'aquesta.

Així mateix, Els dietistes-nutricionistes col · legiats exercents i que cessin en la seva activitat professional, hauran de notificar mitjançant l'enviament del formulari de "CESSAMENT D'ACTIVITAT" per poder adequar la quota anual al Col · legi, a la seu del Col · legi i mitjançant correu certificat.

Per finalitzar, les baixes del Col · legi s'han de notificar oficialment mitjançant l'enviament certificat del formulari "BAIXA COL · LEGIAL" o bé mitjançant el seu equivalent en línia. La baixa serà efectiva, únicament si s'ha rebut aquest document convenientment emplenat.

Attachments:
Download this file (Solicitud Ingreso CODNIB_040122.pdf)Solicitud Ingreso CODNIB_040122.pdf[ ]494 kB
FaLang translation system by Faboba