III Assemblea General Ordinària i I Extraordinària de CODNIB

logo codnibEl proper dia 26 de març de 2010 a les 17:30 en primera convocatòria i a les 18:00 en segona, se celebrarà la I Assemblea General Extraordinària del Col · legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears, en la seu social de CODNIB (Enric Alzamora, 6 3 º 4 ª. Palma de Mallorca) amb l'ordre del dia següent:

 

  • Modificació Estatuts per a la seva adequació a la Directiva 2006/123/CE (Directiva Bolkestein o Llei Òmnibus).
  • Precs i preguntes.

 A les 19:00 a convocatòria única i en el mateix lloc, tindrà lloc la III Assemblea General Ordinària del Col · legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears, amb l'ordre del dia següent:

  • Lectura i aprovació de l'Acta anterior.
  • Adquisició de la condició de soci autonòmic de AEDN per part de col.legiats a CODNIB.
  • Memòria d'accions de la Junta de Govern de CODNIB i votació de la seva gestió.
  • Presentació i votació de les comptes 2009 i pressupostos 2010.
  • Ratificació de les quotes anuals i d'inscripció a CODNIB.
  • Precs i preguntes.

Si no pots assistir i vols que altre / a col.legiat / a et representi, el procediment que has de seguir es recullen en el Capítol 2, art. 17/11 dels Estatuts de CODNIB, i de manera resumida s'expressa en el document annex (CODNIB-M 03 Representació en Assemblees). També pots exercir el teu dret a vot a través de la zona certificada de la web corporativa, des del 20 al 24 de març a les 24hores. JA TENS DISPONIBLE LA informació addicional sobre els punts a tractar, a la zona certificada de la web.

Amb el desig de comptar amb la teva participació,

Rep una cordial salutació,Sra Edurne Sánchez Celimendiz

Secretaria del Col.legi Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Illes Balears.

Attachments:
Download this file (CODNIB_M 03 Representación en I AGE_260310.doc)CODNIB_M 03 Representación en I AGE_260310.doc[formulario representacion I Extraordinaria]323 kB
Download this file (CODNIB_M 03 Representación en III AG_260310.doc)CODNIB_M 03 Representación en III AG_260310.doc[Formulario representacion III Ordinaria]314 kB
FaLang translation system by Faboba