Calendario de eventos

 II Jornada de Menjadors Escolars Ecosaludables i sostenibles
Saturday, 22. February 2020, 08:00am - 01:00pm
by Administrator
Contact  971432131 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

II JORNADA MENJADORS ESCOLARS 2020 TW

 

El proper 22 de febrer celebram a Binissalem la II Jornada de Menjadors Escolars Ecosaludables i sostenibles, per donar continuïtat a la tasca iniciada amb la I Jornada de Menjadors Escolars Ecosaludables i avançar cap a un model alimentari més just, saludable i sostenible

Ens trobem en un moment molt important, en què la societat demanda un model alimentari basat en la sostenibilitat, la proximitat i la salut. L’alimentació escolar pot esdevenir un punt de partida per a la transformació de l’actual sistema alimentari globalitzat, generador de desigualtats, amb impactes ambientals, socials i econòmics. 

Centrant l’enfocament en l’àmbit educatiu podem treballar per un model alimentari més just, saludable i sostenible. Estem davant un repte social, polític i educatiu que precisa d’accions valentes per part de tots els agents implicats.

Les APIMA assistents a la I Jornada de menjadors escolars i a les activitats realitzades per Justícia Alimentària han mostrat un interès real en treballar per a la millora dels menjadors escolars dels seus centres i l’alimentació en general de les famílies. Tot això ens duu a organitzar la II Jornada de menjadors escolars ecosaludables i sostenibles amb els següents objectius:

  • Conèixer experiències de millora de menjadors escolars.
  • Teixir una xarxa d’agents implicats en la restauració col·lectiva escolar.
  • Dissenyar un full de ruta per a la transformació i millora dels menjadors escolars.
  • Donar continuïtat a la tasca iniciada a la I Jornada de Menjadors Escolars.

>>>més informació http://www.fapamallorca.org/jornadamenjadors2020/

Location IES Binissalem
FaLang translation system by Faboba