LA SALUT NO ES UNA COSA MES, SINO UNA COSA EN

dgj
El director general de Joventut el Sr Joan Artigues i la Sra M ª José Monzo "Ajo", han presentat els cursos de formació en línia per a informadors juvenils i els curs de salut integrats en el projecte PAS (Punt d'Atenció en Salut) , entre els quals es troba el dedicat a l'alimentació saludable, en el marc de la formació per a formadors.

L'acte, que va connectar per via telemàtica amb Eivissa i Menorca, es va obrir amb una conferència inaugural a la que d'una manera magistral, "Ajo", ens submergia en un món virtual, o com a ella li agrada indicar, una "ciutat invisible " a la que els nostres joves " es mouen com peix a l'aigua " amb llenguatges propis, aunténtics, entre iguals ... i en que molts ens sentim immigrants tecnològics. Una separació en les maneres de veure el món que té una relació directa amb la manera de plantejar les noves polítiques de joventut.

Les noves línies d'acció emmarcan el jove al centre d'una ciutat on pot escollir opcions saludables, en el sexe, en les conductes, en l'alimentació, que els acompanyin en el seu procés cap a la recerca de la llibertat, en la capacitat última de decidir i en la responsabilitat iíntima de vetllar per si mateix i pels que comparteixen amb ells, aquesta "ciutat invisible" a la que estan i estem creant.

La salut no ha de ser una cosa més, sinó una cosa en l'entorn òptim per a que hi hagi possibilitats efectives de que els nostres joves optin per estils de vida saludables.


juventut-codnib


FaLang translation system by Faboba