Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències per a gent gran

malbaratament alimentari en hospitals i residències

 La Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències per a gent gran, promoguda pel Departament, i elaborada en col·laboració amb diverses entitats i empreses del sector, s’estructura en 10 passos, entre els quals es destaca la quantificació del malbaratament que es produeix en cada un dels processos, la detecció de punts crítics, la correcta planificació, la implantació de millores, la formació del personal i la bona comunicació dels resultats.

Descargar

Attachments:
Download this file (Guia_Malbaratament_HOSPITALS.pdf)Guia_Malbaratament_HOSPITALS.pdf[ ]8371 kB
FaLang translation system by Faboba
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.