Calendario de eventos

Jornada Menjadors Escolars 2018
Saturday, 27. October 2018, 08:45am - 02:30pm
by CODNIB

jornadamenjadors banner

El proper 27 d’octubre FAPA Mallorca celebra a Alaró juntament amb l’APIMA Pere Rosselló Oliver la Jornada de Menjadors Escolars Ecosaludablesde la terra a l’escola que pretén ser el punt de partida d’un projecte, compartit entre tots els que ens interessa el benestar dels infants i joves, per millorar aquests espais i desenvolupar tot el seu potencial com a eines educatives i de salut.

L’alimentació saludable i els aprenentatges que hi estan associats són elements molt importants per a la salut i l’educació de les persones, i aquests són dos dels pilars fonamentals que ocupen i preocupen a les famílies vers els seus fills i filles. Als centres educatius hi trobam uns espais on conflueixen aquests dos elements a uns espais on els alumnes, els docents i les famílies hi tenim molt a dir i fer: els menjadors escolars.

  • Fomentar l’alimentació saludable dels alumnes i les seves famílies.
  • Analitzar els menjadors escolars com a espais educatius dins el Projecte Educatiu de Centre.
  • Donar a conèixer i fomentar els menjadors escolars ecològics.
  • Conèixer els diferents models de gestióanalitzant el paper de les famílies i les associacions de mares i pares d’alumnes (APIMA).

La Jornada té una doble vessant, d’aprenentatge lúdic per a famílies i infants, i de debat i reflexió amb els actors principals que intervenen als menjadors escolars, i comptarem amb una xerrada inaugural de Nani Moré, cuinera, directora de l’Associació de Menjadors Ecològics i directora del documental “El plat o la vida“.

Aquí -  programa complet i al formulari d'inscripció 

Location Alaró - CEIP Pere Rosselló Oliver
FaLang translation system by Faboba