Noticias

‍NdP - Dietistas-nutricionistas denuncian la precariedad y reclaman mejoras en el ámbito de la re…

26-02-2025 Solicitudes:560 Actividades

 - El Consejo General de Colegios Oficiales de Dietistas-Nutricionistas presenta un informe a la comisión negociadora del VII Acuerdo Laboral Estatal de Hostelería en el que piden mejoras en ... Leer más

Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències per a gent gran

malbaratament alimentari en hospitals i residències

 La Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències per a gent gran, promoguda pel Departament, i elaborada en col·laboració amb diverses entitats i empreses del sector, s’estructura en 10 passos, entre els quals es destaca la quantificació del malbaratament que es produeix en cada un dels processos, la detecció de punts crítics, la correcta planificació, la implantació de millores, la formació del personal i la bona comunicació dels resultats.

Descargar

Adjuntos:
Descargar este archivo (Guia_Malbaratament_HOSPITALS.pdf)Guia_Malbaratament_HOSPITALS.pdf[ ]8371 kB
FaLang translation system by Faboba

Facebook

Acceso a usuarios