5 d'octubre: Dia de les Universitats Saludables

Fruita de temporada a tots els edificis, inauguració del Mercat Ecològic de la UIB, campanya «Tu tries, i la teva salut respon» i concurs #RetoFrutaREUS

20Cartell Dia de les Universitats Saludables

Lloc: campus de Palma, seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera i edifici Sa Riera

El Dia de les Universitats Saludables neix de voler fer visible la tasca de les universitats de la Xarxa Espanyola d’Universitats Saludables (REUS) per fer entorns universitaris més saludables.

Aquest dia, a les universitats que formen part de la REUS s'oferirà fruita de temporada a tots els edificis dels campus i es convocarà el concurs #RetoFrutaREUS, a part d'altres activitats. A la UIB es duran a terme quatre activitats:

  1. Fruita de temporada d’Agromart a les consergeries dels edificis del campus de Palma, de les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera i de l’edifici Sa Riera. 
  2. Inauguració del Mercat Ecològic de la UIB en aquest curs 2017-18. Cada dijous de les 10.30 a les 14.30 hores, producte ecològic i local a la zona de vianants del campus. 
  3. Posada en marxa de la campanya «Tu tries, i la teva salut respon»
  4. Concurs #RetoFrutaREUS, que consisteix a penjar a Twitter una fotografia menjant fruita. Els guanyadors seran els que aconsegueixin més retweets i més m’agrada. Podeu consultar les bases del concurs aquí.

 

FaLang translation system by Faboba